Citytrip Nice

met Tui

Bij de zoektocht naar een passende citytrip naar Nice komt men vlug enkele reismaatschappijen tegen. Tui is een voorbeeld van dergelijke maatschappij. Ook daar is het mogelijk om met enkele muisklikken een hotel en vlucht te boeken. In dit artikel gaan we na waarom het beter is om beide zaken apart te boeken.

Citytrip Nice met Tui

Tui is één van de grotere reismaatschappijen in het land. Helaas is het aanbod citytrips best beperkt. Op moment van schrijven – eind 2017 – zijn er maar 11 mogelijke hotels boekbaar in Nice. Eerst dient men een hotel aan te vinken en in een later stadium kan men dan ook vervoer, vliegtickets, toevoegen aan het verhaal. Dan pas ziet men ook het complete kostenplaatje. Best gemakkelijk om een uitje te plannen met Tui. Toch moet men melden dat er efficiëntere, goedkopere manieren zijn om een weekendje richting de Franse badplaats te plannen.

Zelf plannen

Daar waar je bij Tui slechts keuze hebt uit een handvol hotels kan men opmerken dat er op bijvoorbeeld booking.com wel honderden mogelijke slaapplaatsen zijn. Niet enkel hotels, maar ook jeugdherbergen, appartementen en vakantiehuizen kan men er boeken. Het grotere aanbod is niet alles, ook qua aanbiedingen is er een ruimer aanbod. Ook bij het apart boeken van vliegtickets moet men zich niet exclusief binden aan Tui. Er zijn meerdere operatoren alwaar men een heen- en terug ticket kan boeken naar Nice. Ook Nederlandse operatoren kan men betrekken in de zoektocht naar het beste / goedkoopste vliegticket.

Dit zelf plannen stelt je dus in staat om te kiezen uit een ruimer aanbod. Aan het einde van de rit is het vaak ook zo dat men aardig wat kan besparen. We raden je aan om eens een kijkje te nemen naar de voorstellen van Tui en ga daarna zelf even op onderzoek uit. Zo weet je meteen waar je het best alles kunt vastleggen.

Uiteraard is er bij het lezen van dit bericht sprake van gedateerde informatie. We proberen de beschikbare informatie up to date te houden, maar het spreekt voor zich dat dit niet altijd mogelijk is. Net daarom raden we aan om eens een kijkje te nemen op de webstek van bovenstaande reismaatschappij. Het kan best zijn dat er net nu een goede promotie loopt. Tui is een betrouwbare partner voor het boeken van een stedentrip, maar de markt van hotels en vliegtickets is best concurrentieel en het maken van een vergelijkende studie kan helpen bij het besparen van een hoop financiële middelen.