Citytrip Nice

Met Thomas Cook

Bij het boeken van een stedentrip naar eender welke stad is de kans groot dat via één van de grootste zoekmachines met de woorden ‘citytrip Nice’ wordt gezocht. Deze algemene zoekterm levert een hoop algemene zoekresultaten op. De sites van reisaanbieders domineren de eerste plekjes. Eigenlijk de ganse eerste pagina is voorbestemd voor reisorganisaties. Eén van de bekendere partijen is Thomas Cook. Ook deze operator biedt tripjes aan richting de Provence.

Boeken met Thomas Cook

Het is best simpel om dit alles te regelen. Gewoon in het menu aanklikken dat er wordt gezocht naar citytrips en nadien ook even aangeven of je enkel een hotel zoekt, of ook vervoer (vluchten, of trein). Nadat je de gevraagde gegevens hebt ingevuld verschijnen een hoop mogelijkheden. Onder elk resultaat staan meteen ook de vluchtgegevens. Thomas Cook vliegt via Brussels Airlines. Ook hier kunnen we melden dat het aanbod eerder beperkt is. Andere grotere reisoperatoren – denken we maar aan Sunjets en Neckermann, kampen allemaal met het probleem dat het aanbod klein is in vergelijking met internationale concurrenten. Vliegtickets kan men, al dan niet met Brussels Airlines, zelf boeken en ook een hotel boeken is tegenwoordig kinderspel. Op bepaalde sites van aanbieders is het zelf mogelijk om zonder meerprijs een hotel te boeken met annuleringsverzekering. Een groter aanbod en vaak ook betere voorwaarden zorgen dat een hoop potentiële klanten verder zoeken.

Zelf een citytrip plannen

Thomas Cook is zeker een betrouwbare partner, maar wanneer men wat tijd spendeert aan het boeken van aparte tickets (trein of vliegtuig) en een hotel, dan is een hoop meer mogelijk. Over het algemeen kan men ook stellen dat men goedkoper af is door alles zelf te boeken. Neem het aanbod van de partnersite booking eens door en de kans is klein dat je geen geschikt bed vindt. Het aanbod is overweldigend en voor elk budget is er wel iets te vinden. Dankzij een aanbieding is het misschien mogelijk om pal in het centrum in een luxueus stulpje te logeren voor een scherpe prijs.

Na de zoektocht naar goede tickets en een geschikt onderkomen is het hoogtijd om de trip te plannen. Neem op deze site de informatie omtrent de bezienswaardigheden eens door en het aftellen kan beginnen.