Citytrip Nice

Met Sunjets

De markt van citytrips is lucratief. Tegenwoordig is het ook een koud kunstje om buitenlandse steden te ontdekken. Vliegtickets kosten soms minder dan €20.00 en met de komst van het internet kan men alles met enkele muisklikken regelen. Reismaatschappijen spelen handig in op dit fenomeen en bieden dus ook citytrips aan naast de traditionele vliegvakanties en autoreizen. In dit artikel gaan we na of het mogelijk is om een trip naar Nice te boeken via Sunjets en we gaan meteen ook na of dit wel verstandig is.

Na een korte blik op de site van bovenstaande reisaanbieder nemen we waar dat we kunnen opteren tussen 11 hotels. Nadat een hotel werd gekozen is het mogelijk om vliegtickets toe te voegen aan de bestelling. Het is een jammerlijke zaak dat geïnteresseerden dienen te kiezen uit 11 beschikbare hotels. Concurrentiële sites bieden honderden mogelijkheden aan en ook meer accommodaties dan enkel en alleen hotels. Net dat is de reden waarom het vaak interessanter is om af te stappen van het vlucht + hotel idee. Bij het apart boeken van de vliegtickets en een hotel is er vaak een veel grotere keuze en veelal is het ook een flink stuk goedkoper.

Citytrip boeken bij Sunjets

Bij een zoektocht naar een stedentrip naar één of andere stad kan het zeker gaan kwaad om even een kijkje te nemen bij Sunjets. Het is een grotere naam indien we spreken omtrent Belgische reisoperatoren. Het aanbod is dan misschien best beperkt, maar misschien hoeft dit voor jezelf en je reisgezelschap geen enkel probleem te vormen. Vergeet zeker en vast geen vergelijkend onderzoek door te voeren. Bekijk de prijs van de hotels aangeboden op Sunjets eens op meerdere sites en ook het boeken van de vliegtickets bij een andere operator kan zorgen voor interessante prijsverschillen. Na een zoektocht van een uurtje weet je perfect wat je wenst te boeken en waar.